Kotifysioterapia

Satumaa Kotihoito tuo ammattitaitoista fysioterapiaa suoraan kotiisi. Tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeuttimme toteuttaa kotikäyntejä koko Kouvolan alueella.


Asiakas voi tilata fysioterapeutin kotikäynnille joko lääkärin lähetteellä, Kymsoten myöntämällä fysioterapian palvelusetelillä tai myös ilman lääkärin lähetettä. Kotona toteutettavassa fysioterapiassa hoidamme ja kuntoutamme kaikkia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten jalkaterien, polvien, lonkkien, selän, olkapäiden ja niska-hartiaseudun kiputiloja. Kauttamme toteutuu myös operaation jälkeiset kuntoutukset, terapeuttinen harjoittelu ja esimerkiksi hieronta.

Kotifysioterapia

Asiakas ei tarvitse itse erityisiä välineitä tai tarvikkeita, vaan fysioterapeuttimme tuo mukanaan hoitopöydän ja kaikki kuntoutukseen tarvittavat välineet. Kotifysioterapia on mainio vaihtoehto kaikenikäisille henkilöille, jotka kokevat fysioterapian helpoimmaksi toteuttaa omassa kodissa.

Mikäli sinulla on tarve kotona toteutettavalle fysioterapialla tai sinulla on jotain kysyttävää kotifysioterapian toteutukseen ja sisältöön liittyen, voit ottaa yhteyttä fysioterapiapalvelujemme yhteyshenkilöön.

Yhteyshenkilö:

Joni Erolainen

Puhelinnumero:

050 585 8554

Hinnasto:

Kotifysioterapia 45min

50€ alv 0

Kotifysioterapia 60min

60€ alv 0